Was ik maar naar de kunstacademie gegaan…
dan had ik dit boek niet hoeven kopen

– Dit boek is alleen als e-book te koop! – 

Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen

Je tekent, schildert of maakt driedimensionale kunst met veel plezier, als hobby of (semi-)professioneel, maar wat maakt je werk nog beter? Hoe word je creatiever en waar haal je inspiratie vandaan? In ‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen’ geef ik je antwoorden op deze vragen. Dit is een boek voor iedereen die zich wil verdiepen in het maken van kunst, zowel twee- als driedimensionaal en in alle mogelijke materialen. De meeste hoofdstukken bestaan uit een theoriedeel en een praktijkdeel met oefeningen over dat onderwerp. Ook vind je studietips van Vincent van Gogh, die je helpen de typische onzekerheden van kunstenaars weg te nemen.

 

De inhoud bestaat uit drie delen:

Deel 1: De Creatieve Kunstenaar

Hoofdstuk 1.1 Over kunst en kunstenaars; 1.2 Inspiratie; 1.3. Creativiteit; 1.4 Smaak, emoties, zintuigen; 1.5 Tekenvaardigheid; 1.6 Eigen stijl; 1.7 Kijken naar kunst

Deel 2: De Beeldende Middelen

2.1 Beeldtaal; 2.2 Punt-lijn-vlak; 2.3 Vorm; 2.4 Textuur en structuur; 2.5 Kleur; 2.6 Licht; 2.7 Ruimte en tijd; 2.8 Compositie; 2.9 Materiaal

Deel 3: Het Beeldend Proces

3.1 Het beeldend werkproces; 3.2 Kunst-warming-up; 3.3 Oriënteren; 3.4 Keuzes maken en ontwerpen; 3.5 Uitvoeren; 3.6 Evalueren; 3.7 Presenteren en verkopen

Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen is in de gedrukte versie uitverkocht. Het boek is nu alleen als e-book (in PDF-vorm) te koop.

Hieronder vind je 12 pagina’s uit het boek ter inzage.

Bestel het e-book nu voor €17,50!

Ja, ik koop graag ‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan…’ als e-book (in PDF-vorm). Na betaling ontvang ik een link om het boek direct te kunnen downloaden.

Er hoort een Facebookpagina bij dit boek – deze pagina blijft bestaan, ook al is het boek uitverkocht. Neem daar ook eens een kijkje voor gratis kunsttips: https://www.facebook.com/boekkunstacademie/