Gratis kunstcoachsessie

Snel een stap voorwaarts…?

Weer zo’n dag: je hebt er echt zin in om aan je kunst te werken en het lukt je inderdaad om tijd vrij te maken. Je begint wel, maar na een uurtje weet je niet zo goed hoe je verder moet. Er zijn gewoon te veel mogelijkheden. Je stelt het maar weer eens uit… je wordt moedeloos van jezelf.

Ik bied je vrijblijvend de mogelijkheid om 30 minuten lang online (via Skype, Facetime of WhatsApp videobellen) mijn kennis te gebruiken en te zien wat ik voor je kan betekenen.

In deze gratis kunstcoachsessie geef ik je zeker 2 gouden tips die ervoor zorgen dat je deze week al een stap verder komt in je kunstenaarschap! 

Gratis kunstcoachsessie

Ik help je graag te groeien in je kunst en in je creatief zelfvertrouwen. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Vraag dan een gratis kunstcoachsessie aan van 30 minuten (via Skype, Facetime of WhatsApp videobellen). In dit gesprek geef ik je in elk geval 2 gouden tips, waarmee je direct aan de slag kunt en een stap kunt maken.

Geef je hieronder op en beantwoord de vragen in het formulier. Op basis van jouw antwoorden kan ik me voorbereiden om het maximale uit ons gesprek van 30 minuten te halen.

Ja, ik wil graag een gratis kunstcoachsessie!

Ja, ik wil graag een gratis kunstcoachsessie.

4 + 13 =