Kunst Krachttraining Basic

 

Persoonlijke Kunst Krachttraining

Heb je genoeg van alleen maar ‘lekker voor jezelf bezig zijn’ met kunst? Ben je toe aan een grote sprong in je ontwikkeling als kunstenaar? Dan is de Kunst Krachttraining Basic echt iets voor jou!

Herken je dit?

 • Je maakt al een tijd met veel plezier kunst, maar je zit vol twijfels over je talent
 • Je vindt het heel lastig om je eigen werk kritisch te bekijken en je weet eigenlijk niet precies wanneer het ‘goed’ of ‘af’ is
 • Je merkt dat je het steeds vaker uitstelt om aan je kunst te werken
 • Je zou veel meer willen durven in je kunst!
 • Je wilt in je kunstenaarschap graag naar een hoger niveau, maar je weet niet hoe je dat zou moeten aanpakken

Hoe zou het voor je zijn als je precies wist waarop je moest letten bij het maken van jouw kunst om helemaal tevreden te zijn? Om van ‘gewoon leuke’ kunst naar ‘heel bijzondere’ kunst te gaan? Als je zeker genoeg over je kunst was om zonder terughoudendheid te exposeren? Als je overtuigd was van de waarde van je werk en daar vrijuit over kon praten? Met andere woorden, als je de regie in eigen handen had en met veel meer plezier en zelfvertrouwen aan je kunst kon werken?

Neem dan nu een besluit!

Speciaal voor jou heb ik de ‘Kunst Krachttraining Basic’ ontworpen, waarin ik alle kennis over het maken van kunst met je deel die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan. Dat scheelt jou enorm veel tijd! De meeste kunst-cursussen richten zich op het aanleren van basistechnieken als schilderen, boetseren, illustreren of borduren; in de Kunst Krachttraining Basic ga ik ervan uit dat je dit soort technieken al (redelijk) beheerst, maar dat je juist grip wilt krijgen op het creatieve proces, zodat je jouw ideeën heel effectief kunt verbeelden en blij bent met wat je maakt. Of je twee- of driedimensionaal werkt maakt niet uit. Deze krachtige kunsttraining is uniek in Nederland!

Met de Kunst Krachttraining Basic werk je in drie maanden toe naar meesterschap over je kunst. De training bestaat uit:

 • 3 live trainingsdagen van 6 uur (incl. ½ uur pauze) waarin ik super waardevolle kennis met je deel en waarin je oefeningen doet om die kennis in de praktijk te ervaren
 • 1 live feedbackdag aan het eind van de training, waarin we intensief naar jouw kunst kijken en waarin je veel tips krijgt om je eigen werk zo objectief mogelijk te kunnen observeren, zodat je zelf goed kunt zien wat je werk nog zou kunnen versterken
 • 2 persoonlijke skypegesprekken van 1/2 uur om in te gaan op jouw specifieke vragen
 • oefeningen en opdrachten om thuis te doen

We werken in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Van elkaar leer je net zoveel als van mij!

Resultaat

Het resultaat na het volgen van de drie modules, die samen de Kunst Krachttraining Basic vormen:

Module 1: Bepaal jouw succescriteria

Na deze module weet je welke factoren ervoor zorgen dat je tevreden bent over jouw kunst, zodat je precies weet in welke richting je je kunt ontwikkelen en je heel gemakkelijk duidelijke keuzes kunt maken in het creatieve werkproces.

Module 2: Word een expert in beeldtaal

Na deze module ben je een expert geworden in het ‘spreken van beeldtaal’. Je kunt je ideeën omzetten in beelden. Je draait je hand niet meer om voor het bepalen van de juiste compositie of het kiezen van geschikte kleuren of contrasten. Je kent veel tips & tricks over hoe je naar je werk kunt kijken, zodat je in één oogopslag ziet hoe je je werk nog kunt verbeteren en wanneer het af is. Dat werkt zoveel prettiger!

Module 3: Vergroot je creatief zelfvertrouwen

In deze module ontwikkel je meer lef en zelfvertrouwen, waardoor kritische opmerkingen van anderen over jouw kunst je niet meer persoonlijk raken en je met veel plezier creatief bezig kunt zijn. Geen uitstelgedrag of keuzestress meer!

De eerstvolgende Kunst Krachttraining begint op maandag 16 september in het Coda-museum in Apeldoorn. Deze training vraagt een investering van slechts € 695,- (of 3 x € 240,-). Daarvoor krijg je:

 • 3 live trainingsdagen (dinsdagen 17-9, 15-10 en 12-11)
 • 1 live feedbackdag (dinsdag 10-12)
 • 2 persoonlijke skypegesprekken van 1/2 uur
 • oefeningen en opdrachten om thuis te doen

Dit zeggen anderen:

Aimee: “Dank je wel voor de vele sleutels die je me gaf om creatief te zijn!”

Ingrid: “Voor mezelf vind ik het interessant om verder te onderzoeken hoe ik tegen ´kunstenaarschap´ aankeek en aan wil kijken. Het is mij duidelijk geworden dat door tijd en energie te investeren, dingen uit te proberen, technieken te leren en toe te passen en gewoon maar te blijven DOEN, de mooiste creaties ontstaan. En dat ik niet moet presteren, maar er gewoon lol in mag hebben! Ik zou iedereen aanraden om met jou te gaan werken als ze méér inhoudelijke kennis willen opdoen en diepgang in hun eigen creaties willen brengen. En omdat je een prettige, inspirerende en motiverende lerares bent, die mensen in hun waarde laat en zichzelf met hun creativiteit laat ontdekken!”

Natuurlijk kun je ook alleen op onderzoek uitgaan…

Dat heb ik ook gedaan en dat heeft me ruim 20 jaar tijd gekost. Ik heb gezocht naar een programma zoals Kunst Krachttraining Basic, maar heb het nergens gevonden. Cursussen in het leren van technieken zijn er in overvloed, maar de training die ik je aanbied om je te ontwikkelen tot een zelfverzekerd kunstenaar is uniek!

Als je het maken van kunst ziet als iets wat je gewoon af en toe voor de lol doet en waar je verder geen waarde aan hecht, dan is deze training niets voor jou. Maar als je kunst ziet als méér dan een hobby, dan nodig ik je van harte uit om geen tijd meer te verspillen en je in te schrijven voor de eerstvolgende Kunst Krachttraining. Ik help je supersnel vooruit!

Waar wacht je nog op?

Alle kampioenen hebben een coach. Of denk je dat de Oranje voetbal-Leeuwinnen en Duncan Laurence zonder hulp net zover waren gekomen? Het is heel gebruikelijk om je te laten coachen als je ergens verder in wilt komen of beter in wilt worden. Waarom zelf jaren ploeteren en toch maar langzaam vooruitgang boeken, als je met een beetje hulp snel grote sprongen kunt maken? Gun jezelf die groeispurt!

Doen

Maar let op: je moet het wel DOEN! Het gaat niet vanzelf. Ik geef je alle middelen om een grote kunststap vooruit te maken, maar pas als je zelf actie onderneemt gebeurt er ook echt wat! Door alleen de trainingen bij te wonen krijg je wel meer inzicht, maar realiseer je dat je voor een echte, blijvende verandering tijd en inspanning moet leveren. Ik beloof je dat het de investering meer dan waard is!

Eigenlijk is deze training onbetaalbaar, omdat er veel voor je zal veranderen. Toch kun je hem voor maar € 695,- volgen! (of 3 x € 240,-)

Wat houdt je nog tegen?